KeCaNtiKaN seoRaNg waNitA buKaNLah daRi paKaiaN yaNg diKeNakaNnYa, suSuK yaNg iA taMpiLkaN, aTaU baGaiMaNa iA meNyisiR raMbuTnYa.KecaNtikAn seoRang waNitA haRuS diLihaT daRi maTanYa, keRaNa iTuLah piNtU haTinYa..

Tuesday, October 16, 2012

:: iA saTu kePuaSaN! aKu puAs!! ::

assalamualaikum.. alhamdulillah, bersyukur kehadrat Ilahi, akhirnya selesai sudah semestar 3. syukur..terima kasih ya Allah kerana permudahkan perjalananku. :')

last paper berakhir tadi jam 12 tengahari di dewan tamingsari. hoho. STATISTICS.. kira kira, kira kira, dan terus kira kira. yee! aku sangat sangat sangat suka giler bapakK subject ni sebab dia KIRA KIRA KIRA..!

alhamdulillah, Allah permudahkan segalanya. walaupun tak cukup masa, kekurangan masa, kesuntukan masa, *anda ada lagi 2minit* tapi jari masih ligat menekan kalkulator.

uhh!! lenguhh jari kuh! tapi lenguh yang berbaloii! terima kasih terima kasih terima kasih ya Allah! aku dapat akhiri paperkuh dengan kepuasan bukan ketensionan! :D

dan sekarang, masa untuk tawakal. insyaAllah, andai ada rezeki, ada la. kita akan dapat hasilnya setimpal dengan apa yang kita usahakan. ;)

0 doakan ira bahagia.. ^_^: